Имаме нов хит! Слаткар ја објави својата нова песна

Неговата најнова песна се вика „Бајпас“ и е проследена со интересно видео кое е снимано на неколку локации во Скопје.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s