„Фрајле“ промовираа нова песна!

Наташа, Невена и Јелена, прекрасните девојки од бендот „Фрајле“, промовираа нова песна на нивниот Youtube канал.

Песната е насловена „Тамбураши“, и е песна во која пејат за љубовта и предавството, но и за новиот живот и надежта.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s