(ВИДЕО) Слушнете ја новата песна на Симона Поповска „За Нова Година“

Пејачката Симона Поповска повторно е актуелна со нови синглови.

После песната на англиски јазик „Feel so good“, Симона нѝ подготви уште едно музичко изненадување по повод Нова Година и претстојните новогодишни празници.

Се работи за специјална новогодишна песна насловена како „За Нова Година“.

Песната е на продуцентот и Дј Ерик Фокс, додека текстот го напиша Рената Кралевска. Пратечките вокали ги отпеа Рената Кралевска, а гостин на саксофон е Љупчо Џедомирски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s