ВИДЕО | Нова објава на извидникот Петар: Не сакам и боранија, зелка и спанаќ

Популарниот Петар Ачкоски кој се прослави со видеото од извидници одговараше на прашања во “90 секунди”. Тој е вљубеник во природата и вкусната храна, но грашокот и не му е едно од омилените оброци.

Истото важи и за боранијата, зелката и спанаќот.

Видеото на социјалните мрежи стана неверојатен хит и ја насмеа цела Македонија.

„90 секунди“ е емисија во која еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s