Галена и Азис на врвот во Бугарија со дуетот “А + Г = В.Н.Л”

На почеток на месецот декември на официјалниот YouTube канал на бугарската пејачка Галена беше промовиран нејзиниот најнов дует со Азис кој носи интересен наслов “А + Г = В.Н.Л.”, а песната се врти и на телевизија Планета предизвикувајќи огромна гледаност низ интернет пространството.

Факт е дека до овој момент има гледаност од десет милиони и е број еден по слушаност на YouTube. За историјата на песната, сподели и самата ѕвезда на „Пајнер“:

“А + Г = В.Н.Л… е спомен од едно неповратно минато време. Од онаа љубов неиживеаната, која се скрила во најдлабокото катче од срцето, за да не потсети дека времето не лекува се. Од онаа прва љубов, која никогаш нема да се повтори, не се заборава, а само боли – како рана која се отвора повторно и повторно. Оваа песна не ме пушти од моментот кога ја слушнав. Благодарам за музиката, за зборовите, за емоциите, благодарам на Азис за магијата на неговиот глас. Благодарам на секој еден од вас кој се вљуби во неа. И кога боли – нека да боли помалку“.

Дуетот веќе направи и своја премиера по бугарските клубови и дискотеки, каде што Галена има свои настапи. За што станува збор, слушнете и погледнете во продолжение:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s