Пајак ја промовираше својата нова песна „Ponoć“ (Видео)

Младата трап ѕвезда Пајак ја промовираше својата нова песна на српски јазик, а во издание на IDJ Videos. Пајак како и секогаш, е автор на текстот и музиката, а арнжманот е на Иван Јованов – Ивајо.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s