Милица Кузмановска и Наум Петрески со дуетска новогодишна песна (Видео)

Милица Кузмановска и Наум Петрески деновиве го промовираа својот новогодишен дует за новогодишната песна едноставно насловена “Новогодишна”.

Оваа интерсна спојка од ангелските гласови на Милица и Наум само се надополнуваат на оваа предновогодишно-божиќна атмосфера која се повеќе и повеќе ја чувствуваме и доживуваме. Тие сакајќи да им ја честитаат Новата 2022 година го снимија овој дует, а и видео спот кој ќе имате можност подолу и да го погледнете.

Песната е дело на Дејан Миленковски, додека текстот го напиша Надица Гошева. Видео спотот пак, комплетно го реализираше ИНТВ продукција, а како што дознаваме истиот е снимен во домот на пејачот Наум Петрески.

Уживајте!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s