(ФОТО) Бритни Спирс како од мајка родена, позира целосно гола

Пејачката Бритни Спирс повторно го привлече вниманито на социјалната мрежа Инстаграм.

Имено Бритни веќе подолго време објавува фотографии на својот Инстаграм профил како од мајка родена, па така и овој пат таа на новообјавената фотографија е целосно гола.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s