(ФОТО) Каролина Гочева го промени имиџот, ја скрати косата

Познатата македонска пејачка Каролина Гочева реши да ги изненади фановите на Инстаграм и објави фотографија на која може да се забележи дека направила драстична прома во изгледот.

Каролина Гочева во новата година влезе со потполно нов изглед. Гочева се одлучи да ја скрати својата коса.

Имено кратењето на косата не го менува нејзиниот нежен изглед.

Гочева на своите обожаватели и следбеници на инстаграм им порача убави желби во годината пред нив.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s