(ВИДЕО) Брутално добра во новиот спот – Анастасија Ражнатовиќ со „Убиец“

Младата и атрактивна пејачка ја воодушеви публиката со нов спот

Анастасија Ражнатовиќ реши да ги израдува своите обожаватели со новата песна наречена „Убиец“.
Иако сме навикнати таа секогаш да е средена и дотерана, Анастасија никогаш не изгледала подобро. Новата песна зборува за љубовниот однос на еден пар кој е обземен од разни настани. Иако песната привлече големо внимание на фановите, она што се дебатира на социјалните мрежи е изгледот на Анастасија, па многумина оставаат коментари дека таа изгледа „брутално“ добро.

Видеото е снимено на крајот на декември 2021 година на неколку локации

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s