ФОТО: Портретот на Заев закачен на премиерскиот ѕид

Откако портрет на Зоран Заев не беше поставен кога се повлече, а технички претседател на влада стана Оливер Спасовски (портретот на Спасовски го пополни последното празно место на ѕидот), сега владините служби правеле реконструкција на распоредот.

Сега веќе поранешниот премиер Зоран Заев е последниот во низа. На сликата се гледа репродукција од позната фотографија на Заев, тој е напред, а во позадина се занимињата на државата, на НАТО и на ЕУ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s