Шекеринска и ја предаде функцијата на својата наследничка Славјанка Петровска

Примопредавање извршија речиси сите министри.

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и ја предаде функцијата на својата наследничка Славјанка Петровска.

Новата министерка на припадниците на армијата им порача во неа да гледаат сојузник за новите предизвици. Им се заблагодари на сите оние, како што рече, кои одлучиле и по цена да бидат критикувани и осудувани да донесат визионерски одлуки чии придобивки се во интерес на граѓаните.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s