Јелена Розга и Саша Матиќ со нов дует (Видео)

Јелена и Саша долго ја чекаа оваа дуетска песна наречена „Јас и ти“ и ова ќе биде вистинско музичко задоволство за нивната бројна публика. Уште пред објавувањето, песната предизвика лавина од ентузијазам кај нивната бројна публика.

Песната „Јас и ти“ се наоѓа на новиот албум на Саша Матиќ „Два живота“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s