(Видео)Сиљановска-Давкова: Понекогаш жалам што влегов во политиката

Пратеничката Гордана Сиљановска Давкова вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека понекогаш жали што влегла во политиката.

„Мислам дека е важно ние од науката да имаме просветителска мисија, да не си ја оставиме професијата и етиката на факултет, туку да ги внесеме во собраниската сала или во владините органи – министерства и да докажеме дека вреди да се делува“, вели пратеничката.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s