Гледајте “Преспав” без да платите

Како што веќе знаете сите епизоди од серијата “Преспав” ги нема на Youtube и достапни се на платформата gley.mk. На gley.mk нови епизоди се поставуваат само во понеделник, а 6-та сезона заврши со прикажување и поставени се сите 20 епизоди од новата сезона. Од кога ќе се регистрирате на gley.mk или на истата апликација на мобилен, имате пробен период од една недела. Ќе ви напалтат по завршување на пробниот период… Вие само треба да изгледате 20 епизоди за 7 дена а потоа може да го прекинете пакетот…

УПАТСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА Gley

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s