(ВИДЕО) Вака се весели Мицкоски, додека бара онлајн настава

Од видеото објавено на социјалните мрежи, Христијан Мицкоски и дел од раководството на ВМРО ДПМНЕ се веселат во црква без држење на дистанца и почитување на мерките за заштита од ковид.
-Мицкоски​ лицемерно​ бара онлајн настава а навечер во збиени редови се гоштева и ги крши протоколите за заштита од ковид-19.
‼️Мицкоски едно зборува друго прави.
Тоа е истиот Мицкоски кој среде пик на пандемијата​ одеше​ во кафани, велат револтирано граѓаните.

Интересно е што самиот Мицкоски и неговата партија бараат онлајн настава од први февруари поради растот на заразени од ковид 19 од една страна, а од друга страна тој продолжува да ги крши мерките.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s