ВИДЕО: СДСМ објави видео од партиските конгреси на ДПМНЕ на кој се изведува песна во чест на Тодор Александров

Владеjачката партија објави видео од еден од претходните партиски конгреси на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, на кој се изведува песна во чест на Тодор Александров.

-Ниту беше Гоце Делчев, ниту Даме Груев. Кого велича ВМРО-ДПМНЕ?, прашуваат од СДСМ.

На видеото можат да се видат неколку сегашни и поранешни членови на партијата, меѓу кои и поранешниот премиер и азилант Никола Груевски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s