(ВИДЕО) „Ненормален“ – нова љубовна балада на Владо Јаневски

Пејачот Владо Јаневски ја објави новата песна, романтичната балада насловена „Ненормален“. Истовремено, со оваа нумера Јаневски го најавува новиот албум што ќе се појави следниот месец во издание на „Кроација рекордс“.

Аранжманот на новата песна е на Никша Братош и Валентино Скендеровски, а песната е снимана во Скопје и во Загреб, како и целокупниот материјал на новиот албум кој е работен на релација Скопје-Загреб.
Слушнете:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s