МК Телеком овозможува бесплатни разговори и СМС кон Украина

Во овие тешки времиња, нашите мисли се со граѓаните на Украина. Во знак на солидарност, ја нудиме нашата помош, кога е најпотребно. За да останат во непречен контакт со најблиските, од полноќ, 26.02.2022, до следното известување, разговорите и СМС пораките од Македонски Телеком кон било која мрежа во Украина, за сите приватни и деловни корисници, се бесплатни. Бесплатни се и разговорите и СМС пораките во роаминг во Украина кон сите други земји 💙💛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s