Проектантот на реконструкцијата на “Универзална Сала” до градоначалничката Арсовска: “Да се поттргнеме малку, да не ни падне конструкцијата!”

Проектантот на реконструкцијата на “Универзална Сала” до гПроектантот на реконструкцијата на “Универзална Сала” си тера мајтап со градоначалничката Арсовска: “Да се поттргнеме малку, да не ни падне конструкцијата!”

По тврдењата од Град Скопје дека проектот за реконструкција на Универзалната сала е небезбеден, денеска градоначалничката Данела Арсовска се соочи со министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска и архитектите, токму пред објектот кој веќе седум години не е во функција и чека реконструкција.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s