(ВИДЕО) Теа Таировиќ мами погледи со својот атрактивен изглед во розево проѕирен фустан

Пејачката Теа Таировиќ отсекогаш знаела како да заинтригира со својот атрактивен изглед, но и со потезите, па така било и сега.

Имено, Теа се појавила во проѕирен фустан и она во кое сите гледаа, е делот каде требало да има гаќички, па многумина се посомневале дека таа не ги носи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s