Украинците објавија фотографија од заробени руски војници: Добредојдовте во пеколот!

Копнените сили на Украина објавија на Facebook фотографија од заробени руски војници.

„И овие кутри дивјаци ќе ни покажат како да живееме на нашата земја дадена од Бог? Тие немаат поим со кого дошле во контакт. Добредојдовте во пеколот!” напиша украинската армија на Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s