(ВИДЕО) Промовиран спотот за евровизиската песна „Circles“

На официјалниот евровизиски Јутјуб канал е прикажан видео-спотот за евровизиската песна „Circles“ на Андреа.

Првичната верзија на песната беше веќе промовирана, но поради најавените доработки не беше веднаш објавена на овој канал.

Финалната верзија фановите имаа можност да ја слушнат за првпат во живо на романскиот избор за песна на Евровизија, на кој Андреа ја изведе со големи емоции.

Спотот е сниман на повеќе впечатливи и препознатливи локации во Скопје.

Во видеото доминира Андреа и природната емоција на нејзиниот лик, држејќи се до својот автентичен стил.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s