ВИДЕО: Во Киев снимен моментот кога тролејбус беше погоден од граната

На Твитер се шири снимка на која се гледа моментот кога руски проектил паѓа во населба во Киев, додека во непосредна близина се наоѓаат неколку луѓе. Проектилот погоди тролејбус.

Денеска се потврдени нови цивилни жртви во Украина, моментално најтешко е во Киев и Мариупол, каде руските воени сили секојдневно се обидуваат да заземат територии.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s