Богоев: Левица е алтер егото на ВМРО – ДПМНЕ

Левица е алтер егото на ВМРО – ДПМНЕ Се што ДПМНЕ мисли, а политички не смее да го каже, го кажува Левица Декларативно се за НАТО и ЕУ 🇪🇺, а Левица во нивно име е проруска. Декларативно се за едно општество, а Левица во нивно име е албанофобска. Декларативно се демократи, а Левица во нивно име е авторитарна Тие се две лица на една иста паричка Тие се доктор Џекил и мистер Хајд Кога Левица зборува, ВМРО – ДПМНЕ говори…

ФБ на Стефан Богоев

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: