ПРЕМИЕРА: Здравко Чолиќ им подари песна на обожавателките за 8-март

Поп иконата Здравко Чолиќ по повод 8-ми март објави нова песна. Тој пред неколку дена најави дека ова е подарок за неговите обоважатели во кои доминираат жените. Песната носи наслов „100 дуката“, музиката е дело на Саша Матиќ, текстот е на Милош Смиљаниќ а аранжманот е на Никша Братош. Во моментов се снима спот, така што наскоро оваа нумера ќе биде комплетна. До тогаш уживајте во „100 дуката“ !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s