ВИДЕО | Бон Џови ја поддржа Украина: „It’s My Life“ е неназначена химна на бунтот

Американската рок ѕвезда Џон Бон Џови на својот твитер-профил сподели видео и им се придружи на многуте славни личности кои изразија поддршка за Украина и Украинците.

„Ова е за сите кои застанаа цврсто на своето тло. Одеса, Украина. Слава на Украина“, напиша Бон Џови во описот на видеото.

На видеото може да се забележи како момче удира на тапани, по ритамот на неговата песна „It’s My Life“, додека група на луѓе на плажа во Одеса, сложно и во соработка се спремаат за битка.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s