Млади Украинци украле руски тенк и се возат низ градот? (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се шири видео објавено од украинските власти.

Тврдат дека е снимено во регионот Суми и дека на него се прикажани млади Украинци кои украле вооружено оклопно возило од руската армија, а потоа се возеле низ градот.

Автентичноста на снимката не е потврдена.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s