Нов сингл на Давид Темелков „Штом бидеш без мене“

Младиот пејач Давид Темелков го промовираше новиот сингл „Штом бидеш без мене“ – љубовна балада за борбата меѓу срцето и разумот.

Сценариото и режијата на спотот за баладата “Штом бидеш без мене“ Давид ги направи самиот. Со тоа ја продолжува практиката што ја отвори и со претходниот сингл „Прстот на судбината“, каде што, исто така ги потпиша сценариото и режијата за видео-спотот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s