Александра Јанева ја промовираше својата нова песна „Глумиме“

Пејачката Александра Јанева ја промовираше својата нова песна „Глумиме“, за која вели дека ја напишала во еден здив. Имено таа била испровоцирана од обожавател, кој на социјалните мрежи се дрзнал и напишал навредлива порака. Пејачката сега заедно со композиторот Лазар Цветкоски создадоа музичко дело инспирирано од овој неубав настан.

Јанева вели дека со стиховите од рефренот „Сите можеме да глумиме и туѓи животи да судиме, но каков живот имаш ти, кажи ми?“ се појавила пред студиото на Лазар Цветкоски и двајцата песната ја создале за кратко време. Таа и за оваа песна соработува со режисерот Ѓорѓи Вацев, а покрај неа, во спотот се појавува и моделот Илија Андов. За нивниот стајлинг повторно се погрижи стилистката Милена Танаскоска, со која соработката трае веќе неколку години.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s