Со видео спот Теа ја промовираше најновата песна “Гори” (Видео)

“Гори” е насловот на новата песна на младата поп пејачка Теа Трајковска која ја промовираше на You Tube и социјалните мрежи. Оваа нејзина најнова песна е дело на Лазар Цветковски, додека за текстот се погрижи самата таа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s