„После полноќ“ – нова песна од Лозано!

После подолга пауза, Влатко Лозаноски – Лозано ги израдува своите фанови со нова песна во комплетно нов музички стил.

По веќе познатите „Вардаре“, „Километри“, и „Мајко“, новата песна е во диско ритам, насловена е „После полноќ“ и е авторско дело на Лазар и Магдалена Цветковски, додека спотот е во режија на Даниел Јовевски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s