„Црвена јабука“ имаат нова песна: Чујте ја „Радио Љубав“

Уште еден хит на „Црвена јабука“ доаѓа од актуелниот албум „Тврѓава“. „Радио Љубав“ е осмото официјално видео од еден од најпродаваните домашни албуми објавен на крајот на 2020 година. Музиката е напишана од постојаниот соработник на Жера, Мирко Шенковски – Геронимо, кој ги напиша стиховите со неговата сопруга Драгана Кајтазовиќ – Шенковски, а аранжманот на песната со Жера.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s