ЗОРАН ЗАЕВ ПОЗДРАВЕН СО АПЛАУЗ И ОВАЦИИ ПО ГОВОРОТ НА КОНГРЕСОТ НА СИРИЗА ВО АТИНА…

Ја предизвикувам тезата дека Европа е или ќе биде предводена од екстремната десница. Има многу земји како Грција и Северна Македонија кои го покажаа спротивното.

Да останеме заедно!

Да направиме повеќе за демократијата и за солидарноста. Ајде да свртиме друга страница. Доаѓаат нови почетоци. “Неа архи” за нашите граѓани. Нови почетоци за нашите граѓани, нови почетоци за нашите држави, за регионот, за Европа.

Efharisto poly! Благодарам многу. Thank you very much.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s