(Видео) Мицкоски се гушка со основачот на Културен клуб „Иван Михајлов“, кој не крие дека е член на ДПМНЕ!

Мицкоски се гушка со основачот на Културен клуб „Иван Михајлов“, кој не крие дека е член на ВМРО-ДПМНЕ!

Сајкоски и Милошоски заедно со основачот на „Иван Михајлов“ на „културни настани“.

Кој глуми овде луд, а кој збунет? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s