(Видео) Данела Арсовска …ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ СЕ ГРИЖАТ, ПОСЛЕ 2 МЕСЕЦИ ГО ПРОНАЈДОВМЕ СПОМЕНИКОТ НА ЌОСЕТО И ПАК ЌЕ ГО ПОСТАВИМЕ…

„Скопје 2014“ се распаѓа, почнувајќи од фасадата на владата.

Диви депонии насекаде.

Нема ни „Б“ од бесплатен јавен превоз и нови еко-автобуси.

Данела нема ни еден ветен проект покажано, а камо ли реализирано за 6 месеци.

После ветениот референдум за „БРТ“, сега Данела најавува нов референдум – за враќање на Ќосето!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s