(ВИДЕО) Слушнете ја новата песна од Балашевиќ, 14 месеци по неговата смрт

Обожавателите на Ѓорѓе Балашевиќ по година и два месеци од неговата смрт ја добија новата песна на легендарниот кантавтор.

Песната е објавена на 63-тиот роденден на Оливера Балашевиќ бидејќи е посветена на неа. Се вика „Роѓенданска“ и трае повеќе од шест минути, што звучи идеално за секој обожавател на Балашевиќ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s