„Какви се ова времиња?“ – Дарио

Дарио пред некој ден на својот фејсбук профил објави нова песна. Станува збор за прекрасна балада со наслов „Какви се ова времиња“.

Тој е автор на музиката , на текстот е потпишана и неговата ќерка Андреа, а за аранжманот бил задолжен Кристијан Габроски.

Дарио за песната вели – ја напишал од срце, а ја отпеал со душа.

„Ги носам моите спомени гордо ко на гради ордени, тие вредат многу повеќе од сите овие лажни животи“, напиша Дарио.

Видео приказната на „Какви се ова времиња“, е дело на познатиот македонски музичар и режисер на видеоспотови, Александар Ристовски – Принц.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s