Панк иконата Иги Поп сними песна со металкор бенд (Видео)

Прогресивниот металкор бенд „ОНИ“ беше домаќин на панк иконата Иги Поп во нивната нова песна „Secrets“. Заедно со легендарниот Иги, во песната „Secrets“ гостува и пејачот на „Lamb Of God“, Ренди Блајт.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s