…ПОСТОЈАНО КОГА ДПМНЕ ДОАЃА ИЛИ ПАЃА ОД ВЛАСТ СЕ ЈАВУВА НАПЛИВ НА АГРЕСИЈА, ЌЕ ПАЛАТ ЌЕ БЕСАТ ИТН….

А СИТЕ ТИЕ ПРИКАЗНИ ЗА ЌОСИЊА НА КРАЈОТ ЗАВРШУВААТ ЗА ТЕНДЕРИ И ПАРИ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s