(ВИДЕО) Причината зошто Стефан Влахов Мицов избега од интервјуто со Ефтов

ЕФТОВ ПОБАРА ОД СТЕФАН ВЛАХОВ МИЦОВ ДА ЈА ВРАЌА ПЛАТАТА ЗАТОА ШТО Е ОД СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ДРЖАВА КОЈА НЕ ЈА ПРИЗНАВА, ОВОЈ СИ ЗАМИНА ОД ИНТЕРВЈУТО…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s