Моника Белучи стана русокоса!

Актерката, која важи за една од најубавите жени на светот, направи голема трансформација, по која ретко кој би ја препознал. Сепак, според сите проценки, таа ја остави светската јавност без здив, а промената и одговара.

Имено, Моника за сликање за насловната страница на францускиот магазин „Мадам Фигаро“, веројатно еден ден, стана русокоса и социјалните мрежи буквално заблескаа од коментарите. Додека некои беа фасцинирани од нејзиниот нов имиџ, други тврдеа дека нејзината кафена коса е незаменлива и нејзин заштитен знак.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s