Гаф на денот – “Фала му на Бога нема материјални жртви…”

Гаф на денот откако падна ѕидот што го градеше ДПМНЕ во времето на Коце:

“Фала му на Бога нема никакви жртви, ниту човечки, па нема ни материјални, ни материјални жртви…”

“Материјални жртви”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s