(вИДЕО) Апасиев …СЕ ЕЖАМ ОД ЗБОРОТ ЗАБАВА, НЕ БЕВ НА МОЈАТА МАТУРСКА И АПСОЛВЕНТСКА

Апасиев …СЕ ЕЖАМ ОД ЗБОРОТ ЗАБАВА, НЕ БЕВ НА МОЈАТА МАТУРСКА И АПСОЛВЕНТСКА, НЕ СЕ СЛИКАВ ЗА НА ТАБЛО, СВАДБА НЕ ПРАВЕВ, КРШТЕВКА НА СИН МИ НЕ НАПРАВИВ, РОДЕНДЕНИ НЕ СЛАВАМ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s