Саботажа сезона 8 бр. 69

Саботажа, емитувана на 03 јуни на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

*САБОТАЖАТА ЗАПОЧНУВА НА 45. МИНУТА ОД ВИДЕОТО

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s