(Видео) Македонскиот премиер Ковачевски, остро, со кренат показалец, е уловен на камера додека разговара со бугарскиот премиер Петков

Во Седиштето на Европската унија (ЕУ) во Брисел се одржа Самитот на кој учествуваа шефовите на државите и владите на ЕУ и од Западен Балкан, а меѓу нив беше присутен и македонскиот премиер Димитар Ковачевски.

Пред почетокот на Самитот камерата го сними премиерот Ковачевски како нешто разговара со бугарскиот премиер Кирил Петков, а тоа што привлече внимание е високо подигнатиот показалец на нашиот претседател на Владата.

За што точно разговарале сè уште не е познато, а како изгледаше тоа може да се погледне на снимката.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s