Статус на пратеникот Мартин Костовски – Бугаризација е кога ќе ја одземете европската иднина на многу луѓе и ќе се земат нови 200.000 бугарски пасоши 

Бугаризација е кога ќе ја одземете европската иднина на многу луѓе и ќе се земат нови 200.000 бугарски пасоши ‼️

Апасиевци,Максовци и Мицковци пуни сте со кеш и благодети, за вас секој ден е празник и затоа смртно ќе се борите против европска иднина ‼️

Епа и јас велам или вие или ние ‼️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s