Данела за директорот од ДПМНЕ фатен со „рачињата во медот“:„Кај ги најде овие 120 луѓе да ги вработи за 2 месеци? … си ги собрал по месмни комитети, си ги ставил внатре, за да зимаат пари небројани…“

Данела за директорот од ДПМНЕ фатен со „рачињата во медот“:

„Кај ги најде овие 120 луѓе да ги вработи за 2 месеци? … си ги собрал по месмни комитети, си ги ставил внатре, за да зимаат пари, парим, небројани пари таму…“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s