(ФОТО) Нивес Целзиус позира во боите на есента

Хрватската пејачка и актерка Нивес Целзиус му посака добредојде на новото годишно време.

Поради ова фановите не добија фотографијата во бикини, но згодната Нивес позираше во фустан, што алудира на боите кои се доминантни во есенските денови.

Следбениците го кажаа своето – „природните убавини на Хрватска“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s