ПРЕМИЕРА: Каролина Гочева – „Од небо до дно“ (Видео)

Поп-ѕвездата Каролина Гочева по повеќе од една деценија и се врати на поп музиката. Каролина ја претстави новата песна „Од небо до дно”, во соработка со нејзиниот стар другар и соработник, Роберт Билбилов. Аранжманот е на Билбилов, текстот е на Весна Малинова и Владимир Даниловиќ, а Каролина е автор на музиката.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s